23. oktober 2021
Det var på Goldschmidtspladsen for enden af Dagmarvej, at den 23-årige slog sit offer og nikkede ham en skalle. Foto: Claus Vilhelmsen
Det var på Goldschmidtspladsen for enden af Dagmarvej, at den 23-årige slog sit offer og nikkede ham en skalle. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk på bil fører til vold og vidnetrusler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk på bil fører til vold og vidnetrusler
Vordingborg - 13. oktober 2020 kl. 06:40
Af Claus Vilhelmsen

Da en mand i starten af året anmeldte en anden, ældre mand for at have udøvet hærværk på hans bil, fik det konsekvenser.

Hærværksmandens 23-årige søn tog det meget ilde op, og da han 16. april mødte anmelderen på Goldschmidtspladsen i Vordingborg, tog han sagen i egen hånd.

Først nikkede han anmelderen en skalle, og derefter slog han ham i ansigtet med flad hånd. Det kunne have stoppet der, men den 23-årige voldsmand gik nu over til knytnæver, der ramte i ansigtet.

Imens stod den 23-åriges kammerat og så på, og han var også anklaget for vold, da sagen kom i Retten i Nykøbing Falster mandag. Ifølge anklageskriftet underbyggede han volden ved at sparke ud efter anmelderen, men det fandt retten ikke bevist. Derfor kunne han gå fra retten som en fri mand.

Hærværk

Så heldigt slap den 23-årige ikke.

- Han fik fire måneders ubetinget fængsel for trusler, vold og hærværk, oplyser anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Mustafa Adan.

Hærværket kommer ind i billedet, fordi han ødelagde anmelderens telefon efter at have slået ham.

Alt dette skete ved 20-tiden.
Tre en halv time senere kørte ofret på skadestuen på sygehuset i Nykøbing Falster. Men det havde anmelderen opsnuset og mødte ham ved indgangspartiet. Voldsmanden fremsatte nu en utilsløret trussel:

Trusler

- Hvis du anmelder mig, vil dine problemer blive større. Hver gang jeg møder dig på gaden, vil jeg banke dig. Selv hvis jeg kommer i fængsel, vil du ikke slippe for min familie og venner, hvis du melder mig. For to-tre dage siden var der en, der blev stukket med en kniv i Vordingborg, du vil snart høre om det.

I retten blev det aldrig klart, hvad det var for en video, der blev henvist til, men sikkert er det, at den 23-årige voldsmand fik fire måneder i spjældet. Der sad han i øvrigt i forvejen - i varetægtsfængsel.

Anklagemyndigheden havde nedlagt påstand om udvisning, men det slap han for.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk