11. juli 2020
Tanja og Birger Bovin tør ikke åbne teaterparken i år på grund af corona-epidemien. Parken er båret af de sanselige oplevelser og den intime stemning, lyder forklaringen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Tanja og Birger Bovin tør ikke åbne teaterparken i år på grund af corona-epidemien. Parken er båret af de sanselige oplevelser og den intime stemning, lyder forklaringen. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: H.C. Andersens Verden dropper hele sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

H.C. Andersens Verden dropper hele sæsonen
Vordingborg - 30. maj 2020 kl. 05:53
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Samfundet er så småt i gang med at åbne sig igen efter den lange corona-nedlukning, men i teaterparken H.C. Andersens Verden vil dørene forblive lukket længe endnu.

Fredag aften annoncerede teaterparken, at hele den kommende sommersæson aflyses.

- Alt det vi står for er forbudt i den her tid. Nærværet, kontakten og alle sanserne, forklarer Tanja Bovin, der driver parken sammen med sin mand, Birger Bovin.

- Vi mener, at vi ville gå for meget på kompromis med esensen af oplevelsen i H. C. Andersens Verden, hvis vi åbner parken, tilføjer hun.

Ægteparret har over de sidste otte år bygget teaterparken op med kreative kulisser, små legehuse og værksteder. Parken er gennem årene vokset i popularitet og er nået langt ud over kommunegrænsen. I 2018 modtog H.C. Andersens Verden kommunens kulturpris.

- Flere turister har givet udtryk for at de kommer i H. C. Andersens Verden på lige fod med Legoland og Tivoli. Vi vil ikke løbe den risiko, at vi ikke kan indfri de forventninger, der er til et besøg hos os, fortæller Tanja Bovin.

H.C. Andersens Verden har kun åbent få uger om året. Sæsonen skulle være startet 30. juni og varet fem uger frem, men med aflysningen bliver der nu åbnet op for andre muligheder senere på året.

- Vi har længe gået og drømt om at lave et julearrangement i parken, forklarer Tanja Bovin.

- Det skal ikke være en kopi af sommeren. Jeg tænker, at det bliver en juleforestilling med dramaskolen. Et julemandsværksted og en gammeldags julestue, men det er stadig kun på tegnebrættet, understreger Tanja Bovin.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk