29. maj 2020
Allerede klokken 17.45 var der en lang kø på Antonitterstien i Præstø for at deltage i årets Halloweenløb. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Allerede klokken 17.45 var der en lang kø på Antonitterstien i Præstø for at deltage i årets Halloweenløb. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gys og gru i regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gys og gru i regnen
Vordingborg - 16. oktober 2019 kl. 20:15
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På trods af et nærmest grufuldt vejr med regn, var mange mennesker mødt op, da Halloweenløbet blev afviklet i Præstøs gader onsdag aften den 16. oktober.

De allerførste i den lange kø, der efterhånden spredte sig på Antonitterstien i Præstø for at blive sendt rundt på den uhyggelige rute i byens gader, var niårige Rumle Menu og hans otteårige bror Marko Rath Andersen.

- Vi er kommet fra Møn bare for at være med. Vi glæder og helt vildt og er meget spændt, om der sker noget uhyggeligt på turen. Vi bliver overhovedet ikke bange, og vi har lige set en gyserfilm for at komme i stemning. Os kan de ikke skræmme, sagde Rumle Menu ivrigt.

Den (næsten) døde nonne
Inden deltagerne bevægede sig ud på turen, havde rollespillere fra Præstø 4H og andre frivillige gjort sig klar til at sætte en skræk i livet på deltagerne.

Gemt i skummel port i Torvestræde havde mor og søn, Sanne og Balder Hjortbøll, iført hver deres skrækindjagende kostume, forberedt sig på en hyggelig aften med gys og gru:

- Vi var også med sidste år, og det var virkelig sjovt. Vores tema i år har et kristent tilsnit, så jeg er klædt ud som den døde nonne, der ikke er død alligevel, fortæller Sanne Hjortbøll med et stort grin.

Læs hele den (u)hyggelige historie i Sjællandske den 17. oktober.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk