24. maj 2019
Direktør for Joca Søren Jensen fremviser beholderen til køkkenaffald og sorteringsvejledningen, mens formand for Udvalget for Klima og Miljø Else-Marie Langballe Sørensen (SF) holder tale.
gallery icon

Se billedserie

Direktør for Joca Søren Jensen fremviser beholderen til køkkenaffald og sorteringsvejledningen, mens formand for Udvalget for Klima og Miljø Else-Marie Langballe Sørensen (SF) holder tale.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godshotellet er rammen om samling af affaldsbeholdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godshotellet er rammen om samling af affaldsbeholdere
Vordingborg - 22. oktober 2018 kl. 17:14
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En del af det enorme Godshotellet på Marienbergvej i Vordingborg er fra mandag omdannet til samlingsted for kommunens nye affaldsbeholdere, skriver Sjællandske. Det er her, de grønne containere samles og sendes ud med biler til de forskellige steder af kommunen i løbet af de næste ni uger.

Næsten 45.000 beholdere skal ud til husstandene, og det er der slet ikke plads til på Godshotellet, men delene kommer ind efterhånden og bliver kørt ud i en lind strøm, inden næste sending dele ankommer.

- Med den nye affaldsordning sørger vi for, at langt mere af vores affald genanvendes og langt mindre affald forbrændes.

- Affaldssortering er en del af kommunens affaldsplan, og det er nødvendigt at sortere affaldet, når vi skal arbejde hen imod at nå målet om at genavende 50 procent af affaldet i 2022, sagde formand for Udvalget for Klima og Miljø Else-Marie Langballe Sørensen (SF) i en tale på Godshotellet mandag. Talen markerede starten på samlingen af affaldsbeholderne.

For fremtiden skal hver husstand have to beholdere, men samtidig med de nye beholdere bliver også udleveret en mindre beholder til madaffald. Det er til køkkenaffald.

- I køkkenspanden er der plastposer til madaffald og en sorteringsvejledning, fortalte klima- og miljøformanden.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk