26. oktober 2020
Borgmester Mikael Smed (tv) og Præstø IF's formand, Tonni Ristorp, indvier den nye kunstgræsbane. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Mikael Smed (tv) og Præstø IF's formand, Tonni Ristorp, indvier den nye kunstgræsbane. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad fodboldformand: Et kæmpe boost for vores klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad fodboldformand: Et kæmpe boost for vores klub
Vordingborg - 25. september 2020 kl. 17:15
Af J.C. Borre Larsen

Rød- og hvidstribet afspæringsstrimmel - Præstø IF's farver - sat fast på indgangsdøren blev fredag eftermiddag klippet over med en saks af borgmester Mikael Smed og formand Tonni Ristorp. Den nye kunstgræsbane var officielt indviet.

- Tak, fordi I valgte at ligge den i Præstø, sagde Tonni Ristorp, inden de begge betrådte det spritnye grønne underlag.

Fodboldspillerne i Præstø og for den sags skyld i andre klubber, skoler og foreninger, for det er kommunens bane, kan nu uanset vejret spille fodbold året rundt.

- Det bliver et kæmpe boost for vores klub, sagde Tonni Ristorp.

Banen måler 105 meter i længden og 68 meter i bredden, hvilket svarer til international standard. Banen er omkranset af et højt hegn, lidt for højt, mener man i Præstø.

- Vi vil gerne have at hegnet skal flugte med vores terrasse foran klubhuset. Terrassen skal så rykkes frem, så man kommer tættere på banen. Det arbejder vi på, sagde Tonni Ristorp.

Det har været lidt af en sej kamp at få anlagt den ny kunstgræsbane i Præstø. Kommunen og fodboldklubben har haft et større tovtrækkeri om placeringen af banen.

Da »Hullet« viste sig at være for lille, mente kommunen, at den nye kunstgræsbane skulle ligge på den store træningsbane ved Zenvo. Klubben derimod holdt på opvisningsbanen, som så i sidste ende blev løsningen.

Det er endnu uvist, hvad den nye bane kommer til at koste. Der er på budgettet afsat 4,5 millioner kroner. Det er formentlig ikke nok, for forude venter en regning for renoveringen af omklædningsrummene. Her skal der laves afløb, der fanger det sorte granulatfnuller, som spillerne slæber med fra banen. Så længe det ikke er på plads, må spillerne ikke bruge omklædningsrummene.

Den nye kunstgræsbane bliver på det spillemæssige plan indviet i aften klokken 19 med en veterankamp i pokalturneringenmellem Præstø IF og Vordingborg.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk