22. april 2019
Flemming ?Tricker? Christensen er manden, der skal sørge for, at Præstø IF?s førstehold finder fodfæste i Serie 3. Privatfoto
Flemming ?Tricker? Christensen er manden, der skal sørge for, at Præstø IF?s førstehold finder fodfæste i Serie 3. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gammel kending skal holde sammen på ung spillertrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gammel kending skal holde sammen på ung spillertrup
Vordingborg - 08. august 2018 kl. 15:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ny mand står i spidsen for Præstø IF's bedste mandlige fodboldhold. Flemming »Tricker« Christensen, 49, afløser Tim Christensen som træner for Serie 3-holdet.

- Tim havde ikke tid til at fortsætte, og så fik vi overtalt Tricker. Han kender klubben og spillerne, siger Præstø IF's formand, Arne Jørgensen.

Flemming Christensen har tidligere trænet Præstø IF, dengang klubben lå i Serie 2. Men en massiv spillerflugt resulterede i nedrykning, inden ledelsen valgte at trække holdet for i stedet at satse på klubbens U/19-hold. Med Tim Christensen som træner lykkedes det i sidste sæson at rykke op i Serie 3 med primært unge spillere i tyveårs-alderen. Én af Flemming Christensens vigtigste opgaver bliver at fastholde den unge flok.

- Spillerne kan blive fristet af andre ting. Tricker er en person, som kan tackle de unge, siger Arne Jørgensen.

Flemming Christensen var i sidste sæson assistenttræner for Slagelses U/17-hold i division. Men køreturene fra bopælen i Vordingborg til træning og kamp i Slagelse fem gange om ugen åd for meget tid, og Flemming Christensen besluttede af tidsmæssige årsager at stoppe i Slagelse.

Han har foreløbig indgået en etårig aftale med Præstø IF.

Trickers første alvorlige opgave med Præstø IF bliver sæsonpremieren hjemme mod Køge BK den 18. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk