19. juni 2019
- Kommunen har godkendt, at prisen bliver sat ned, siger Allan Capion, frøpasser og medinitiativtager. Foto: Claus Vilhelmsen
- Kommunen har godkendt, at prisen bliver sat ned, siger Allan Capion, frøpasser og medinitiativtager. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frøen giver julegave til Jungshoved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frøen giver julegave til Jungshoved
Vordingborg - 07. november 2018 kl. 12:03
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilslutningen til Jungshoveds egen minibus Frøen er efter næsten et års drift så solid, at bussen giver overskud.

Men det går ikke, for Frøen er en delebil og en samkørselsordning og ikke en taxi, så for ikke at komme i karambolage med lovgivningen, giver gruppen bag Frøen nogle særlige tilbud resten af året.

- En enkelttur til Præstø koster 10 kroner. Resten af året får folk en rabatkupon, så man kan tage en ekstra med, eller man kan køre gratis med tilbage fra Præstø, lover Allan Capion, en af Frøens skabere.

Frøen bliver også brugt som kirkebil om søndagen, hvor den kører rundt til forskellige kirker. Og endelig kan medlemmerne låne bilen til længere ture i weekenden. Det plejer at koste to kroner pr. kilometer og fire kroner pr. kilometer ud over de første 100.

- Resten af året koster det kun to kroner pr. kilometer, uanset hvor langt man kører, og det er inklusiv brændstof. En tur København tur/retur koster dermed cirka 400 kroner eller 50 kroner pr. sæde, hvis man fylder bussen op, siger Allan Capion.

- Så billigt kan du ikke køre selv, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk