15. oktober 2019
Per Henriksen, Lisbet Hebo og Flemming Hertz er sammen med resten af styregruppen klar til de franske forårsdage. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Per Henriksen, Lisbet Hebo og Flemming Hertz er sammen med resten af styregruppen klar til de franske forårsdage. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Franske jubilæumsdage er klar med programmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Franske jubilæumsdage er klar med programmet
Vordingborg - 25. april 2019 kl. 13:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dagene fra 31. maj til 2. juni er der internationalt marked på det gamle torv i Præstø samt lokalt marked med råvarer, kunsthåndværk og specialiteter.

Fransk Forår i Præstø fejrer 10 års jubilæum og programmet er ved at være klar.

Jubilæet markeres lørdag aften med et ordentlig brag på havnen. Her er der festfyrværkeri arrangeret i samarbejde med Pakhus8.

- Vi har alle 85 stader besat. Det bliver det største antal nogensinde, og der kommer nogle spændende nye stader. I år vil der blandt andet være middelaldermjød og »american barberque«, fortæller Per Henriksen fra styregruppen.

Sidste år bød Fransk Forår i Præstø på godt vejr og 50.000 gæster.

I år kan gæsterne forvente endnu mere underholdning - blandt andet i skikkelse af »De Skøre Strømere« med Dansk Rakkerpak. H.C. Andersens Verden laver også gadeteater.

- I løbet af weekenden vil der være seks indslag af meget fransk karakter. Man kan blandt andet opleve orkestret Gypsy Vendetta. Der vil også være to streetparades med jazzmusik, og Prins Jørgens Garde underholder ved åbningen, hvor borgmester Mikael Smed holder åbningstalen, fortæller Per Henriksen.

Han tilføjer, at der også på Præstø Rådhus og i Bio Bernhard vil være koncerter med flere lokale grupper under de franske dage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk