1. marts 2021
Her får Jeanette Christiansen hjælp til en af sine nye sange af Annette Bjergfeldt. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Her får Jeanette Christiansen hjælp til en af sine nye sange af Annette Bjergfeldt. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra hverdagen og ind i musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra hverdagen og ind i musikken
Vordingborg - 21. juli 2016 kl. 09:48
Af Lars Christensen

For sjette år i træk er der fuld knald på sangskrivningen på efterskolen Østergård i Mern, hvor 30 mere eller mindre professionelle sangskrivere er samlet til sommerkursus.

- Det er svært at finde plads i musikbranchen. Det er de samme fire numre, der går igen i radioen hele tiden, men her er der plads til at spørge, hvem der har bestemt, at musik absolut skal være på den måde, forklarer Annette Bjergfeldt, der arrangerer sommerkurset sammen med kollegaen Andy Goggin fra England.

- Her er der plads til at bryde væk fra motorvejen af musik. Det er værd at blive mindet om, at musik er mange ting, fortsætter hun.

Ud af de 30 deltagere på det udsolgte sommerkursus er 20 af dem gengangere fra tidligere år, så initiativtagerne har rig lejlighed til at følge deltagernes udvikling.

- Vi starter dagene med en slags musik-tapas, hvor deltagerne kan suge til sig af alt mulig inspiration. Forskellige godbidder om alt fra det tekstmæssige til kompositioner og til at få udgivet sin musik, forklarer Annette Bjergfeldt.

Efter frokost går deltagerne hver til sit for at skrive på egne sange, mens nogen finder sammen i par og grupper. Annette Bjergfeldt og Andy Goggin coacher undervejs sammen med de to andre undervisere Karen Sangvin og Cecilie Sadolin.

Aftenerne bliver brugt på sammen at høre hinandens sange og hygge sig rundt om bålet. Og fredag sluttes af med den helt store fest.

- På den måde er det jo også bare en sommerferie, lyder det fra Annette Bjergfeldt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk