20. september 2020
Vordingborg Kommune opfatter ikke Naturstyrelsens seneste udmelding om vindmølleplanen for Kostervig som en egentlig afgørelse i sagen.
Vordingborg Kommune opfatter ikke Naturstyrelsens seneste udmelding om vindmølleplanen for Kostervig som en egentlig afgørelse i sagen.
Foto: Kirsten Marie Jensen$RETURN$$RETURN$
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forvaltning overrasket over vindmølle-melding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forvaltning overrasket over vindmølle-melding
Vordingborg - 28. februar 2013 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kom tilsyneladende noget bag på embedsfolkene i Vordingborg Kommune, at det i sidste uge kom offentligheden for øre, at Naturstyrelsen har fastholdt sin indsigelse mod kommunens VVM-redegørelse i forbindelse med vindmølleprojektet ved Kostervig.

Ifølge Peter Vergo, souschef i Plan- og Miljøsekretariatet, var man i kommunen nemlig af den opfattelse, at man stadig lå i dialog med Naturstyrelsen om sagen, og at den seneste VVM-redegørelse sendt til styrelsen blot var »et udkast«.

I brevet fra Naturstyrelsen står der som overskrift »Naturstyrelsen fastholder indsigelse mod planforslag for opstilling af store vindmøller ved Kostervig, Møn - revideret VVM-redegørelse samt Natura 2000-konsekvensvurdering«, hvilket Peter Vergo mener, kan være misvisende.

- Jeg kan godt se, at det kan lyde som om, der er tale om en formel afgørelse, men sådan opfatter vi det ikke. Vi har kun fremsendt et foreløbigt udkast til VVM-redegørelsen, siger han.

Peter Vergo påpeger også, at brevet fra Naturstyrelsen ikke lever op til reglerne, hvis der altså skulle være tale om en afgørelse.

- En formel afgørelse skal altid ledsages af en klagevejledning, og det er ikke tilfældet her, siger han.

Læs mere i avisen torsdag.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk