19. april 2019
Den stærkt forsinkede åbning af Vandhuset har kostet dyrt for DGI Huset Vordingborg. Vordingborg Kommune dækker en del af underskuddet ved at pumpe to millioner kroner ind i projektet. Foto: Thomas Olsen
Den stærkt forsinkede åbning af Vandhuset har kostet dyrt for DGI Huset Vordingborg. Vordingborg Kommune dækker en del af underskuddet ved at pumpe to millioner kroner ind i projektet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsinkelse af Vandhus giver røde tal i DGI Huset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsinkelse af Vandhus giver røde tal i DGI Huset
Vordingborg - 08. oktober 2018 kl. 05:35
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De mange forsinkelser af det nye Vandhus i Vordingborg får alvorlige konsekvenser for DGI Huset Vordingborg. Aktuelle beregninger viser, at DGI Huset kommer ud af 2018 med et underskud på cirka tre millioner kroner. Budgettet for 2018 er lavet under forudsætning af, at Vandhuset ville åbne tilbage i februar i år, men sådan gik det ikke. Problemer med gulv, vandbehandling og en tvist mellem entreprenør og underleverandør har gjort, at Vandhuset først officielt åbner fredag 12. oktober.

- Vi føler, at vi ikke er skyld i et projekt, der ikke er blevet færdig til tiden. Vi har haft svømmepersonale gående, som vi ikke har kunnet bruge til noget. Vi har haft ansat en kok og andre folk i tillid til, at vi skulle have åbnet, men da det ikke skete, røg de ud af vagten igen, siger Uffe Nielsen, bestyrelsesformand for DGI Huset Vordingborg.

Den udskudte åbning har betydet øgede udgifter til at holde den gamle svømmehal kørende. Derudover har DGI Huset haft lavere billetindtægter. Endelig er der udgifter til det nye Vandhus. Kommunen er klar med en hjælpende hånd ved i første omgang at dække de to millioner, det har kostet at holde den gamle svømmehal i gang.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk