18. januar 2019
Hjertestarteren kan findes på ydervæggen på bådelaugets klubhus i Jakobshavn. Foto: Thøger Raun
Hjertestarteren kan findes på ydervæggen på bådelaugets klubhus i Jakobshavn. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forening opsætter ny Hjertestarter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forening opsætter ny Hjertestarter
Vordingborg - 13. maj 2018 kl. 20:05
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er en deluxe-udgave, som også har plader, der kan bruges til børn, om det skulle gå så galt. Den er sat i varmeskab og bliver tilgængelig 24 timer i døgnet hele året rundt.

Sådan siger formand for bådelauget ved Jakobshavn Poul Clemmensen, og han er en glad mand. Hans forening har netop indviet deres seneste anskaffelse. En hjertestarter som skal sikre brugere og beboere i området.

- Det blev besluttet på sidste års generalforsamling. Vi ønskede at bidrage til trygheden ved Jakobshavn, og det har vi nu gjort. Man kan sige vi har gjort, vores borgerpligt, lyder det fra formanden, hvis forening har lagt omkring 17.000 kroner i anskaffelsen af hjertestarteren, der allerede er koblet på Trygs hjertestarter-app, så man kan finde den via smartphone.

Rent fysisk er den placeret udenpå bådelaugets klubhus forenden af Strandstien, der er en sidevej til Næbvej. Tidligere har nærmeste hjertestarter tilgængelig i området været den, som er placeret på Egelyvej 7 tilhørende Vordingborg Boligselskab. Der er med bådelaugets anskaffelse nu ni hjertestartere i Præstø, som er tilgængelige for alle døgnet rundt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk