16. januar 2018
32-årige Lars Bang er den første, der med initiativ og virkelyst etablerer sig i det nye erhvervsområde Afkørsel 41. Pressefoto
32-årige Lars Bang er den første, der med initiativ og virkelyst etablerer sig i det nye erhvervsområde Afkørsel 41. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første virksomhed bygger ved Afkørsel 41

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første virksomhed bygger ved Afkørsel 41
Vordingborg - 20. marts 2017 kl. 16:24
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bang A/S fra Nyråd kan bryste sig af at være den første virksomhed, som begynder at bygge i det nye erhvervsområde Afkørsel 41. Torsdag gik en gravemaskine i gang med de indledende øvelser, og dermed overhaler den autoriserede elinstallatørvirksomhed to andre firmaer indenom, skriver Sjællandske.

Lars Bang, som ejer virksomheden, regner med, at byggeriet er færdigt i december, hvor 900 kvadratmeter lager, kontor og værksted skal være operationsdygtigt.

- Tanken om, at vi kan komme til at bo alene ude på den åbne mark, har strejfet mig, men det skræmmer mig ikke, siger Lars Bang til Sjællandske. Men han har også kun oplevet fremgang, siden han grundlagde Bang A/S for tre år siden sammen med sin kone Pernille, som kører kontoret.

- Vi er ni medarbejdere i dag, og det er kun vores snævre rammer, der forhindrer virksomheden i at vokse yderligere, siger Lars Bang.

Han er så lokal, som man kan være.

- Jeg er født og opvokset i Nyråd, og nu bor vi og har virksomhed på Olsbjergvej i Nyråd. Jeg blev uddannet hos Lindpro i Vordingborg og har siden arbejdet hos LG Electric i Stensved. Siden 1. juli 2014 har min kone og jeg så haft Bang A/S i Nyråd, fortæller 32-årige Lars Bang, som venter sig meget af at flytte ud i erhvervsområdet. Det skriver Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk