22. september 2019
Torben Værnskjold i midten og Kim Hemmingsen til højre tog imod prisen for det fælles fodboldsamarbejde mellem Langebæk Alliancen og Nyråd IF.Pressefoto: Vordingborg Kommune
gallery icon

Se billedserie

Torben Værnskjold i midten og Kim Hemmingsen til højre tog imod prisen for det fælles fodboldsamarbejde mellem Langebæk Alliancen og Nyråd IF.Pressefoto: Vordingborg Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldsamarbejde fejret med pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldsamarbejde fejret med pris
Vordingborg - 26. april 2019 kl. 18:57
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den store idrætspris-fest torsdag aften blev rundet af med uddelingen af den eftertragtede pris til »Årets Idrætsforening«.

Faktisk var der ikke bare en men to præmier på højkant. De nominerede var Vordingborg Billard Club, Danseklubben Møn, Bokseklubben Tårnet 74, Vordingborg Judo og Jiu Jitsu og Nyråd IF og Langebæk Alliancen.

Vinder blev Nyråd IF og Langebæk Alliancen - et samarbejde mellem to klubber, der i mange år har kæmpet med ikke at have spillere nok i ungdomsrækkerne til at tilbyde et ordentligt træningsmiljø. Derfor har de slået pjalterne sammen og i samarbejde med DBU skabt et attraktivt tilbud for de unge. Skolereformen er også tænkt ind i projektet med brobygning, så man nu kan stille med hold i U14, U15, U17 og U19. Det sikrer udvikling af egne spillere til senior, old boys, veteraner og ildsjæle til fodboldklubberne på længere sigt.

Klubberne modtager sammen 15.000 kroner til det videre samarbejde.

På en anden plads kom Vordingborg Judo og Jiu Jitsu, der får prisen for deres store fokus på det sociale udover kampsporten. Klubben, der har motionister og nogle af landets bedste kæmpere på samme hold, har det seneste år vundet seks medaljer til DM, tre af guld; syv medaljer til SM, fire af guld; bronzemedalje til klubholdet i landsturneringen samt bronzemedalje til Nordiske Mesterskaber. Klubben modtager 10.000 kroner.

Blandt de helt nye priser ved idrætsprisfesten i år var »Årets Idrætsoverraskelse«.

Prisen gik til Freja Fjelksted fra Vordingborg Badminton Klub. Hun er blot ti år gammel men har udviklet sit spil så meget, at hun er rykket en aldersgruppe og et niveau op, så hun spiller mod drenge og piger, der er et til to år ældre.

Hun spiller flere gange årligt i Værløse for at få den rette sparring og træning, hun har været med til to internationale turneringer i Sverige og opnået tre kvartfinalepladser. Desuden er hun hjælpetræner. Freja Fjelksted modtager 5000 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk