25. maj 2019
Kampene blev dømt af den divisionsdommer Tonni Ristorp, som til stor morskab lige tog en slurk af Præstø IF's jubilæumsrom.
gallery icon

Se billedserie

Kampene blev dømt af den divisionsdommer Tonni Ristorp, som til stor morskab lige tog en slurk af Præstø IF's jubilæumsrom.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldklub fejret med maner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldklub fejret med maner
Vordingborg - 14. oktober 2018 kl. 16:30
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solen skinnede, øllerne var kolde og pølserne sprøde. Præstø IF kunne ikke have drømt om et bedre jubilæum, da klubben søndag 14. oktober fejrede 120 års fødselsdag.

Dagen blev blandt andet markeret med et festligt fodboldstævne, hvor tre hold dystede, Præstø IF's eget veteranhold, et udvalgt hold fra kommunalbestyrelsen og et mandskab fra Præstøs erhvervsliv.

Spillerne var de tre hold gik op i kampene blev liv og sjæl. Det endte med en samlet sejr til byrødderne, og som Arne Jørgensen formulerede det:

- Det er fortjent, at de vinder, når nu er de er kommet med resten af pengene til vores kunstgræsbane.

Den nye bane og det faktum, at der snart skal bygges nye boliger på Antonibakken, får Arne Jørgensen til at se optimistik på Præstø IF's fremtid.

- Der har i lang tid ikke været noget til salg i Præstø. Antonibakken kan tiltrække børnefamilier, som kan blive en vigtig fødekæde til vores skoler og til vores fodboldklub, siger Arne Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk