26. april 2019
Med ét var butikken lukket - til stor frustration for beboerne på Østerbro i Præstø. Foto: Sidsel Limkilde Madsen
Med ét var butikken lukket - til stor frustration for beboerne på Østerbro i Præstø. Foto: Sidsel Limkilde Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere samler sig i protest mod Coop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere samler sig i protest mod Coop
Vordingborg - 19. juni 2018 kl. 12:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fakta Præstø er lukket, men det er gruppen »Bevar Fakta Præstø« ikke. De kalder sig nu »Foreningen af kritiske Coop-medlemmer« og har slået sig sammen med bestyrelsen for SuperBrugsen i Stenlille. Den har fået dødsstødet og skal lukke 24. juni.

- Vi har taget kontakt til bestyrelsesformændene i 12 butikker, der lukker 24. juni. Der er forretninger på Amager, i Viborg og Esbjerg. Sammen kan vi blive en landsdækkende bevægelse, fortæller med-initiativtager Finn Holdt.

I Præstø forstår man fortsat ikke, at det skulle gå så stærkt med at lukke deres Fakta. Coop har lejemålet til 1. november. Derfor ville de som medejere gerne have bevist, at butikken kunne drives videre - måske med et nyt koncept.

- Landsrådet tørrer den af på Coops AMBA-bestyrelse ved at sige, at det var en forretningsmæssig beslutning, de har godkendt. Men så vidt jeg forstår, er landsrådet med til at vælge bestyrelsen, siger Finn Holdt.

- Der skal være valg til landsrådet til efteråret, og med alle de medlemmer, vores gruppe har, burde det være nok til at få valgt en kandidat ind, hvis bare alle sørger for at afgive deres stemme, siger Finn Holdt.

Læs mere i Sjællandske tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk