19. december 2018
På trods af, at det kun blev et kort visit i Præstø, nåede Kristian Jensen vidt omkring i sin tale. Vigtigst var dog mere frihed til kommuner.
gallery icon

Se billedserie

På trods af, at det kun blev et kort visit i Præstø, nåede Kristian Jensen vidt omkring i sin tale. Vigtigst var dog mere frihed til kommuner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finansminister vil have mere frihed til kommunerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finansminister vil have mere frihed til kommunerne
Opdateret 15. november 2017 kl. 14:21
Vordingborg KV17 - 14. november 2017 kl. 21:29
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I de her dage besøger jeg rigtig mange kommuner, og jeg har set, hvor forskellige de er. Vi kan ikke lave én skabelon for, hvordan en kommune skal være, og så presse den ned over alle kommunerne.

Sådan lød det fra finansminister Kristian Jensen (V), da han tirsdag aften besøgte Bio Bernhard i Præstø, skriver Sjællandske.

- Vi skal have set på, om vi kan rulle nogle regler tilbage ikke bare for enkelte kommuner, men for alle kommunerne, forklarede han og nævnte som eksempel beskæftigelsesområdet.

- Før i tiden stod staten for at uddele pengene og det var derfor naturligt, at staten også fastsatte reglerne. Nu er det kommunerne, der uddeler pengene, men reglerne er stadig statens. Undersøgelser viser, at jobcentrenes ansatte ud af en time gennemsnitligt bruger 45 minutter på administration og 15 på at få folk i beskæftigelse. Det skal vi jo have ændret, sagde han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk