12. juli 2020
Arrangørgruppen bag Vordingborg Festuge er i gang med at opgøre udgifterne for den aflyste festuge. Her ses kasserer Bent Jensen (tv) og talsmand Kim Ingemann Erichsen. Foto: J.C. Borre Larsen
Arrangørgruppen bag Vordingborg Festuge er i gang med at opgøre udgifterne for den aflyste festuge. Her ses kasserer Bent Jensen (tv) og talsmand Kim Ingemann Erichsen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festuge står til underskud på over kvart million

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festuge står til underskud på over kvart million
Vordingborg - 26. maj 2020 kl. 05:08
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ingen penge fra fadøl, sildebord og sponsorer. I stedet står Vordingborg Festuge med regninger i omegnen af 300.000 kroner efter aflysningen af den 41. udgave.

- Det er et slag på tasken. Vi har endnu ikke opgjort alle udgifter, siger Kim Ingemann Erichsen, der er talsmand for Vordingborg Festuge.

Festugen slås med en række faste omkostninger, såsom forsikringer og husleje for kontorlokalerne på Krondrevet i Vordingborg.

- Der er også alle mulige mindre ting, som løber op, siger Kim Ingemann Erichsen.

Festuge-ledelsen er i gang med at kigge kontrakterne igennem med musikerne, som skulle have spillet til dette års festuge i den velkendte uge 28.

- Det er ikke afklaret, hvor vi står i forhold til kunstnerne, fordi de ikke ved, hvordan de står, siger Kim Ingemann Erichsen og tilføjer, at festugen har forbehold mod »voldsomme ting«. i aftalerne.

Vordingborg Festuge får dog hjælp udefra til at klare de røde tal. Såvel staten som kommunen er parat til at holde hånden økonomisk under festugen.

I første omgang skal festugen søge regeringens hjælpepakker. Hvis der stadigvæk er minus på kontoen, står Vordingborg Kommune klar med hjælp.

- Så tager vi en snak, og hvis det er rimeligt, vil vi dække de sidste udgifter, lover borgmester Mikael Smed (S).

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk