23. marts 2019
Frank Villumsen er nomineret til Årets Leder 2018. For ham handler ledelse om at være tydelig, tage det overordnede ansvar og få andre til at tage et medansvar. Foto: Nina Lise
Frank Villumsen er nomineret til Årets Leder 2018. For ham handler ledelse om at være tydelig, tage det overordnede ansvar og få andre til at tage et medansvar. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalchef nomineret til Årets Leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalchef nomineret til Årets Leder
Vordingborg - 10. oktober 2018 kl. 11:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborg: Frank Villumsen fra børnefestivalen Vilde Vulkaner er nomineret til prisen som Årets Leder. Prisen uddeles af fagorganisationen Lederne. Vinder han prisen, kommer han i selskab med tidligere vindere som nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen, TDC-koncernchef Henning Dyremose og lakridskongen Johan Bülow.

- Jeg er meget stolt og glad over at være blandt de nominerede. Men jeg er også klar over, at den største del af æren tilfalder Vilde Vulkaner, som har skabt overskrifterne og banet vejen for mig, siger Frank Villumsen, der overtog ansvaret for Danmarks største børnefestival i 2006.

Siden har han professionaliseret og udviklet den fra en underskudsforretning med støttemidler til en selvfinansierende succes med 11.500 deltagere og 1.500 frivillige. Fokus har alle årene været, at børn har krav på gode oplevelser. 26 timer efter afslutningen af årets festival var Vilde Vulkaner 2019 udsolgt.

- Når man arbejder med frivillige, kan man godt indgå aftaler og stille krav, men man kan ikke motivere gennem løn og kontrakt. Det kræver en anden form for motivation og et tydeligere ejerskab på den primære opgave, siger Frank Villumsen.

Prisen Årets Leder uddeles på Ledelsens Dag 21. november. Man kan afgive sin stemme på www.lederne.dk/stem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk