28. juli 2021
Allan Olsen har  i mange år stået på ønskelisten hos arrangørerne bag Midsommer Festival. Søndag kommer han omsider.Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Allan Olsen har i mange år stået på ønskelisten hos arrangørerne bag Midsommer Festival. Søndag kommer han omsider.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival jubler over Allan Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival jubler over Allan Olsen
Vordingborg - 16. juni 2021 kl. 20:15
Af J.C. Borre Larsen

Hvis man er til musik, fadøl og fællesskab, kan det godt være, at man skal slå til.

Fredag 18. juni begynder Midsommer Dage i Præstø, der er én af landets få festivaler, der finder sted denne sommer.

For nylig fik de lokale arrangører grønt lys fra myndighedernes side til at sælge dobbelt så mange billetter til koncerterne fredag, lørdag og søndag.

- Vi havde sat 200 billetter til salg, men nu må vi sælge 400, lyder det fra en glad Joakim Dandanell Nielsen, der er PR-ansvarlig for Midsommer Festival.

Det skæpper selvfølgelig i kassen. Derudover hæfter Joakim Dandanell Nielsen sig ved stemningen.

- En koncertoplevelse bliver bare federe med flere publikummer, siger han.

Midsommer Dage 2021 afløser den corona-aflyste Midsommer Festival. Men musikken spiller stadig i flere private haver ned mod Tubæk Å i det centrale Præstø. Og i år kan arrangørerne bryste sig af et vaskeægte scoop, når Allan Olsen søndag går på scenen.

- Det er ingen hemmelighed at vi har arbejdet i flere år på at få Allan Olsen. Vi er derfor vildt stolte over, at det endelig kan lade sig gøre at se et så veletableret navn i vores haver i Præstø, siger festivalleder Marc Facchini.

- Vi har haft mange store stjerner igennem vores haver, som blandt andet Folkeklubben, Calby og Katinka, men der er noget specielt over Allan Olsen, som er en af landets bedste til at indtage en scene og skabe magiske øjeblikke, fortsætter han.

Allan Olsen har som musiker mere end 40 år på bagen. Flere kalder ham en af grundpillerne i dansk sangskrivning og entertainment.

Midsommer Dage åbner dørene via porten til Adelgade 126B fredag klokken 17. Herefter går det løs med koncerter frem til søndag aften.

Det er både muligt at købe billet til en enkelt dag eller til alle dagene samlet på tikkio.com/tickets/22641-midsommerdage-2021.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk