26. juni 2019
Birger Bovin fra H.C. Andersens Verden jubler med checken på 25.000 kroner. Til venstres ses Peter Thøgersen, erhvervschef i Lollands Bank, mens det er Tanja Bovin på den anden side.
gallery icon

Se billedserie

Birger Bovin fra H.C. Andersens Verden jubler med checken på 25.000 kroner. Til venstres ses Peter Thøgersen, erhvervschef i Lollands Bank, mens det er Tanja Bovin på den anden side.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eventyret bliver vildere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eventyret bliver vildere
Vordingborg - 18. januar 2019 kl. 23:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var lige før, at H.C. Andersen ikke kunne have skrevet eventyret bedre. For det er et eventyr, at Tanja og Birger Bovin fredag aften på Stars modtog Vordingborg Kulturpris 2018. Det er syv år siden, at ægteparret fik en skøre ide. De ville vække H.C. Andersens værker til live med teater. I 2012 slog de for første gang døren op til teaterparken på en pløjemark ved Lundergård syd for Præstø. Status efter seks år: en kæmpe succes. Over 10.000 gæster har besøgt teaterparken. Er der så ved at indsnige sig en mæthedsfornemmelse? Niksen biksen. Hør bare her: - Vi har mange drømme. Det stopper ikke her. Det bliver vildere endnu, siger Tanja Bovin, der er scenograf og kostumedesigner. Med prisen fulgte en check på 25.000 kroner fra Lollands Bank. Det er foreløbig en hemmelighed, hvad pengene skal bruges til.

- Der sker noget i teaterparken. Hvis man vil se det, må kan komme forbi, lyder det finurligt fra Tanja Bovin.

H.C. Andersens Verden holder lige lukket, men 1. juli tager de nybagte prisvindere en ny omgang i den eventyrlige manege.

Ud over kulturprisen kårede Vordingborg Kommune og Lollands Bank også årets talent 2018. Det blev 27-årige Axel Fugl Schlosser, som læser på kunstakademiets designskole i København.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk