15. december 2018
Eva H. Mogensen i midten og Alice Laursen til højre står bag det nye kombinerede kiosk og loppemarked i den gamle Dagli?Brugs i Jungshoved By.Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Eva H. Mogensen i midten og Alice Laursen til højre står bag det nye kombinerede kiosk og loppemarked i den gamle Dagli?Brugs i Jungshoved By.Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eva og Alice genopliver brugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eva og Alice genopliver brugsen
Vordingborg - 16. april 2018 kl. 23:05
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den har i en årrække været kendt som Jungshoveds skamplet, men nu kan den gamle brugs atter blive centrum for handel på halvøen.

I weekenden slog Eva H. Mogensen og Alice Laursen op for deres fælles projekt med kiosk og loppemarked i det totalistandsatte butikslokale.

- Tanken var først at lave loppemarked i hele butikken, men så blev vi enige om også at prøve med en kiosk. Der skal være lidt til de lokale og sommerhusgæsterne, og det kunne da være lidt sjovt at gøre lidt her i området, forklarer Eva Mogensen, der selv flyttede til Jungshoved for fem år siden.

- Jeg har været bartender og Alice har været tolk. Så det har ikke ligget i kortene, at vi skulle blive kioskejere, men det er sjovt at prøve noget nyt, og modtagelsen har været fantastisk. Der har allerede været rigtig, rigtig mange mennesker forbi. Folk er så glade for, at der sker noget nyt her, forklarer Eva Mogensen, der også er glad for, at folk har taget idéen med at leje en hylde eller reol til sine lopper til sig.

- Vi er tæt på at være fuldt booket her i starten, forklarer hun.

Kiosken starter ud med drikkevarer, chips, slik og cigaretter.

- Der kommer mere til med tiden. Toiletpapir, tandpasta og sådan nogle ting, som folk lige står og mangler. Men ikke madvarer, forklarer Eva Mogensen.

- Det er også meningen, der skal komme en pølsevogn udenfor og vi skal bruge det grønne område til aktiviteter, forklarer hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk