18. september 2021
Langs Stavrebys hovedgade gade faldbyder beboerne alt fra tøj, møbler og loppefund til kunst af forskellig slags i boder ud for de enkelte husstande.

Besøgende parkerer primært udenfor landsbyen, men der er også sørget for parkeringspladser på nogle af de store grunde inde i selve landsbyen, så eksemeplvis gangbesværede ikke behøver at gå så langt.Fotos: Mille Holst
gallery icon

Se billedserie

Langs Stavrebys hovedgade gade faldbyder beboerne alt fra tøj, møbler og loppefund til kunst af forskellig slags i boder ud for de enkelte husstande. Besøgende parkerer primært udenfor landsbyen, men der er også sørget for parkeringspladser på nogle af de store grunde inde i selve landsbyen, så eksemeplvis gangbesværede ikke behøver at gå så langt.Fotos: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et mylder af besøgende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et mylder af besøgende
Vordingborg - 04. august 2021 kl. 12:21
Af Mille Holst mille.holst@sn.dk

Stavrebys loppemarked første søndag i august er efterhånden blevet en fast tradition for rigtig mange.

For rigtig mange er det blevet en årlig tilbagevendende begivenhed at tage på besøg i landsbyen Stavreby på Jungshoved, når hele landsbyen går sammen om at invitere til loppemarked den første søndag i august.

Billede

Flere gange i løbet af dagen kunne besøgende
komme på Jeep-safari rundt i området med en
lokal guide. Foto: Mille Holst


Bilerne holder parkeret langs de små veje udenfor byen og inde i selve landsbyens små gader går besøgende fra hus til hus og ser på loppefund og kunst. I nogle haver bydes der på mad og drikke og der er opstillet borde og stole til de besøgende - og på Muldiverset, landsbyens faste spisested, er der ved middagstid så meget tryk på restauranten, at mange må gå forgæves. Alle pladser er simpelthen blevet booket i løbet af kort tid.

Billede

På Værket kan man se humoristiske skitser
og tegninger af Erik Bencke. Foto: Mille Holst


Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk