23. oktober 2021
Guldborgsund Lystfiskerforening kunne i fredags indvie sit nye klubhus på havnen i Stubbekøbing. Foto: Mille Holst
Guldborgsund Lystfiskerforening kunne i fredags indvie sit nye klubhus på havnen i Stubbekøbing. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig blev klubhuset taget rigtigt i brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig blev klubhuset taget rigtigt i brug
Vordingborg - 16. september 2021 kl. 16:02
Af Mille Holstmille.holst@sn.dk

Der var stor glæde i Guldborgsund Lystfiskerforening, da man i fredags kunne indvie det nye klubhus på Stubbekøbing havn.

Det tager længere tid end som så at bygge nyt klubhus. Det måtte formanden for Guldborgsund Lystfiskerforening, Carl Ivar Forup, sande. Han havde regnet med, at lystfiskerforeningens nybyggede klubhus kunne tages i brug i december sidste år, men først i fredags kunne foreningen holde indvielsesfest.

- Efter at råhuset var rejst, har vi så selv stået for det indvendige arbejde, og det har ikke gået så hurtigt, som jeg havde regnet med. Men det har nok været min alder, der har nedsat arbejdstempoet en del, lød det blandt andet i formandens tale.

Det er dog ikke kun tiden, der løb fra foreningen, også budgettet skred. Den første overskridelse på 138.000 kroner gik til Fremtidens Fundamenter, der skulle fundere huset i undergrunden; skruefundamenterne skulle nemlig 2,5 gang dybere ned i jorden end først antaget. Senere gav coronaen voldsomme prisstigninger på flere byggematerialer.

Men nu er byggeriet færdigt og lystfiskerne har taget deres nye residens i brug. En lang slidske giver kørestolsbrugere adgang til klubhuset, hvor der er både mødelokale, udstillingslokale, køkken og toilet.

Nu venter man bare på at de sidste regninger fra håndværkerne kommer i hus, så de kan sendes videre til Lokale og Anlægsfonden og Nordeafonden, som er de to, der har givet de største bidrag til byggeriet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk