2. juni 2020
Daværende borgmester Knud Larsen (V) tog første spadestik til »Job- og Borgerservice«. Det var 30. januar 2017. Foto: Claus Vilhelmsen
Daværende borgmester Knud Larsen (V) tog første spadestik til »Job- og Borgerservice«. Det var 30. januar 2017. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig åbner det nye Job- og Borgerservice

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig åbner det nye Job- og Borgerservice
Vordingborg - 08. oktober 2019 kl. 11:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stærkt forsinket og efter mange fortrædeligheder som følge af blandt andet konkurs er der endelig sat en dato for åbningen af Vordingborgs mest omdiskuterede bygning.

Den, der ikke må hedde et rådhus, men er blevet til Job- og Borgerservice.

Tirsdag 19. november slås dørene op på Algade 63, og så kan borgerne selv se, hvad de har fået for pengene.

Jobcenteret på Marienbergvej og Borgerservice på rådhuset skal befolke det nye hus, som bliver døbt Job- og Borgerservice.

De to gamle afdelinger pakker sammen fredag 15. november og mandag 18. november og holder derfor lukket. Det er tanken, at medarbejderne - for de er de samme - er klar til at servicere borgerne i det nye hus allerede fra åbningen.

Herefter er åbningstiderne mandag og tirsdag 10-15, onsdag er der lukket, torsdag 10-17. Fredag er den korte dag, 10-13.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk