24. maj 2019
En del af vinderholdet. Fra venstre ses Jan Stougård, Vordingborg Autohandel, Allan E. Nielsen, Beierholm, og eleven Rasmus Søborg Hansen. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

En del af vinderholdet. Fra venstre ses Jan Stougård, Vordingborg Autohandel, Allan E. Nielsen, Beierholm, og eleven Rasmus Søborg Hansen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever på ZBC fik forsmag på det virkelige erhvervsliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever på ZBC fik forsmag på det virkelige erhvervsliv
Vordingborg - 07. november 2018 kl. 16:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En kombination af studerende og erhvervsfolk dystede onsdag formiddag , om hvem der var bedst til Business Combat på ZBC i Vordingborg.

Business Combat er et fiktivt spil, der bestræber sig på at ligne den virkelige verden set fra et iværksætter-firmas synspunkt.

De medvirkende var et miks af lokale forretningsfolk fra blandt andet Beierholm og Møns Bank og så ZBC's egne tredjeårs-elever, som har matematik og virksomhedsøkonomi på A-niveau.

Som rektor Ann Decroix bemærkede:

- De er toptunede.
Deltagerne var fra morgenstunden delt op i syv hold, altså syv virksomheder, som skulle sælge droner til det private marked.

Og så blev der ellers snakket likviditet, salgspriser, reklame, produktion, strategi og en hel masse andre vigtige begreber fra forretningsverdenen.

Vinderne var det hold, der til sidst havde skabt det største akkumulerede netto-resultat.

Efter otte runder bestod det skrappeste hold af Jan Stougård, Vordingborg Autohandel, Allan E. Nielsen, Beierholm, og eleverne Rasmus Søborg Hansen, Pernille Jacobsen, Marco Schou Rybka og Gustav Bournonville.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk