22. oktober 2020
Det offentlige toilet har i længere tid været lukket og låst af, men nu er der atter kommet et »WC«-skilt på døren og en ny sms-lås. Foto: Lars Christensen
Det offentlige toilet har i længere tid været lukket og låst af, men nu er der atter kommet et »WC«-skilt på døren og en ny sms-lås. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter udskældt lukning: Toilet på stationen er nu genåbnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter udskældt lukning: Toilet på stationen er nu genåbnet
Vordingborg - 14. juli 2020 kl. 05:45
Af Lars Christensen

Det offentlige toilet på stationen i Vordingborg har i årevis vakt debat. I flere perioder har DSB trukket stikket og lukket for toilettet trods højlydte protester fra byens borgere.

DSB er i færd med at rykke ud af den gamle stationsbygning, og derfor var det offentlige toilet igen blevet lukket, hvilket flere debattører her i avisen har bemærket i løbet af de seneste par månder.

Men nu er der godt nyt til alle de tissetrængende. Det er nemlig igen blevet muligt at forrette sin nødtørft, mens man venter på tog og bus.

Vordingborg Kommune har overtaget driften af det offentlige toilet i stationsbygningen, og der er nu kommet et »WC«-skilt op på døren ind til toilettet sammen med en plakat, der forklarer, hvordan SMS-låsen fungerer.

Toilettet er blevet renoveret på DSBs regning, og lokalerne består nu af et unisex toilet og et handicaptoilet.

I øjeblikket er det stationsområde-byfornyelsesprojektet, der betaler for rengøringen og vedligeholdelsen, men det er der kun penge til i år.

Skal tog- og buspassagerer derfor kunne gå på toilettet efter årsskiftet, så bliver politikerne nødt til at finde penge til det i de kommende budgetforhandlinger.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk