11. december 2017
Efter kun et år har Anders Arfelt valgt at sige stop som havnechef. De personlige angreb er blevet for voldsomme, forklarer han. Foto: Claus Vilhelmsen
Efter kun et år har Anders Arfelt valgt at sige stop som havnechef. De personlige angreb er blevet for voldsomme, forklarer han. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter hadske angreb: Nu stopper havnechef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter hadske angreb: Nu stopper havnechef
Vordingborg - 11. august 2017 kl. 05:56
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Drømmen om at skabe Danmarks førende sejlerdestination må ikke gå til grunde på grund af en personlig hetz.

Det er ifølge Anders Arfelt årsagen til, at han nu har valgt at opsige sin stilling som havnechef for alle Vordingborg Kommunes lystbådehavne.

Han er fra flere sider blevet kritiseret for sin behandling af havnenes frivillige - blandt andet i Vordingborg Nordhavn, hvor formand og næstformand tidligere på sommeren gik af i protest mod ham. Størst har kritikken dog været på Klintholm Havn på Østmøn, hvor behandlingen af en havnefoged har mødt heftig kritik.

- Hele foråret har vi kæmpet med nogle få, meget højlydte og utilfredse borgere på Østmøn, men nu er det gået fra at være en saglig kritik til at være et personligt, hadskt og uforsonligt angreb. Der er kommet så stort et had ikke mod havneprojektet, men mod min person. Hvis projektet skal have nogen som helst chance for at blive til noget, er jeg nødt til at træde tilbage, forklarer den afgåede havnechef.

- Det har været en helt uacceptabel behandling af havnechefen i offentligheden, lyder kritikken fra Teknik- og miljøudvalgsformanden.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk