29. maj 2020
Tonni Ristorp har store forventniner til e-sporten, der skal fastholde og gøre PIF mere attraktivt for ungdomsspillerne. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Tonni Ristorp har store forventniner til e-sporten, der skal fastholde og gøre PIF mere attraktivt for ungdomsspillerne. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E-sport skal være med til at forynge fodbolden i Præstø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-sport skal være med til at forynge fodbolden i Præstø
Vordingborg - 17. september 2019 kl. 10:07
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvad har Counter Strike og FIFA til fælles med fodbold? Ganske meget, hvis man spørger i Præstø IF. Her er bestyrelsen langt med planerne om e-sport som en selvstændig afdeling i fodboldklubben.

- For at fastholde og gøre det mere attraktivt for ungdomsspillerne undersøgte vi, om vi kunne tilføje en anden sportsgren end fodbold. Jeg har altid interesseret mig for computere og havde sidste år lavet en spilleaften med FIFA for vores U-13 spillere. Det var en stor succes, fortæller formand Tonni Ristorp.

En e-sportsafdeling kræver spillekonsoller, skærme, computere og hurtigt internet. Klubben vil ikke sætte sig i gæld for projektet, da man også skal bruge penge til en kunstgræsbane. Derfor er Tonni Ristorp i gang med at undersøge mulighederne for sponsorater.

- Vi taler om 50.000 kroner, og måske kan mindre også gøre det, siger formanden, der også arbejder på at få tilknyttet en e-sportstræner.

- Hvis alt flasker sig, og økonomien er på plads, går vi i gang allerede i uge 42. Senest ved årsskiftet skal vi være i gang.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk