16. december 2018
Der må være en grænse for, hvad en politibetjent skal finde sig i at blive kaldt - og det syntes dommeren også. Foto: Thomas Olsen
Der må være en grænse for, hvad en politibetjent skal finde sig i at blive kaldt - og det syntes dommeren også. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drønede ind i lygtepæl og fornærmede betjent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drønede ind i lygtepæl og fornærmede betjent
Vordingborg - 10. april 2018 kl. 09:05
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Nar«, »lorteluder«, »snotunge«.

Ederne haglede ned over en betjent, der 6. september sidste år ankom til et ulykkessted på Gl. Præstøvej i Mern, skriver Sjællandske.

Manden, der afsendte forbandelserne, er en 43-årig mand fra Stege, der umiddelbart forinden var kørt ind i et el-skab, en lygtepæl og en hæk.

Da betjenten forsøgte at få ham til at falde ned, fortsatte han: »Hvad er det, du ikke fatter«.

Fredag stod manden så foran en dommer i Retten i Nykøbing Falster. Her takserede dommeren mandens udfald mod betjenten til otte dagbøder af 500 kr. = 4.000 kr.

Men det var det mindste af det. Efter soloulykken blev det efterprøvet, om manden var påvirket af sprit og stoffer, men det var han ikke. Til gengæld kørte han ifølge vidner i retten alt for stærkt hen ad Gl. Præstøvej.

- Han fik 12.000 kr. i bøde for overtrædelse af færdselsloven, fordi han kørte bil i frakendelsestiden, og fordi han havde en lille klump hash på sig, fortæller anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Mads Skovby Hansen.

Den 43-årige mønbo var tidligere blevet fradømt kørekortet i tre år. Efter ulykken i Mern og mødet i retten kan han lægge et halvt år til.

Hvad manden lavede der, og om han havde travlt med at komme hjem til Stege fra arbejde kl. 18.25, kan man kun gisne om. Han nægtede nemlig - noget usædvanligt - at udtale sig til retten.

Det skriver Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk