13. december 2017
Søren Kokholm understreger, at ingen kom til skade under episoden i skolegården på Præstø Skole.Foto: Hans Jørgen Johansen
Søren Kokholm understreger, at ingen kom til skade under episoden i skolegården på Præstø Skole.Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dreng truede med kniv på Præstø Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dreng truede med kniv på Præstø Skole
Vordingborg - 17. marts 2017 kl. 09:45
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et skænderi i skolegården på Præstø Skole kunne torsdag have udviklet sig kritisk, da en elev fra 7. klasse frembringer en kniv mod en gruppe børn fra 5. klasse. Det fortæller skolechef Søren Kokholm:

- Eleven trækker en kniv og retter den mod en anden elev med en truende gestus og truende sprog. Heldigvis var der lærere til stede, som greb hurtigt ind, og eleven er bortvist indtil i morgen, hvor vi holder en samtale med ham og hans forældre om, hvad der nu skal ske, siger skolechefen.

Skolechefen understreger, at der ikke er nogen, som er kommet til skade, og vigtigst af alt, påpeger han, var bladet ikke fremme. Det var nemlig en foldekniv af en type, hvor bladet sidder i skæftet. Præcist hvilken type kan skolechefen dog ikke sige noget om.

- Jeg ved det ret beset ikke. Jeg er bare lettet over, at ingen fik trykket på knappen, eller at bladet kom frem ved et uheld under tumult. Det kunne være gået rigtigt galt, erklærer Søren Kokholm og påpeger, at det ikke er en fejde, der har eskaleret over længere tid.

- SSP er inde over og vores trivsels-coach er aktiveret. Nu skal vi i første omgang forsøge at lande det her i mindelighed og se til, at det under ingen omstændigheder gentager sig, lyder det fra skolechefen.

Forældrene til de truede elever er blevet underrettet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk