11. december 2017
En dengang 62-årig amatørfotograf fra Vordingborg er blevet dømt et års fængsel og retten til at besæftige sig med børn efter sex med en beruset 14-årig. Modelfoto
En dengang 62-årig amatørfotograf fra Vordingborg er blevet dømt et års fængsel og retten til at besæftige sig med børn efter sex med en beruset 14-årig. Modelfoto
Foto: Iris
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for sex med 14-årig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dømt for sex med 14-årig
Vordingborg - 21. marts 2017 kl. 06:02
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det, der for en 14-årig pige, skulle have været en fotosession, hvor hun fik taget nogle flotte billeder af sig selv, udviklede sig i Vordingborg til noget af et mareridt, skriver Sjællandske.

Igennem nogen tid havde pigen sms'et med fotografen, der bor i Vordingborg. En dag i september 2015, kørte hun med ham fra sit hjem i Horsens til amatørfotografens bopæl, og allerede her udviklede begivenheden sig til noget ganske andet end det, pigen troede. Undervejs tilbød fotografen pigen penge for at slikke hende på kønsdelene, og han fortalte hende i samme åndedrag, at han havde købt sexlegetøj til sine modeller.

Her burde alarmklokkerne nok have ringet, for da de to nåede amatørfotografens hjem hen under aften, var det ikke fotografiet, der stod i højsædet. I stedet blev der sat spiritus på bordet.

Der blev taget nogle billeder, men herefter tog den 62-årige amatørfotograf og pigen for sig af de kulørte drinks. Ifølge anklageren skulle manden havde presset pigen til at drikke mere, end hun egentlig havde lyst til. Hun fik i hvert fald for meget, for hun kastede op i mandens seng, hvor hun var havnet hen på aftenen.

Det fik ikke manden til at forbarme sig over hende, tværtimod gik han nu i aktion. Men hvad der herefter skete, er der ikke enighed om. Ifølge anklageskriftet gennemførte han fuldbyrdet samleje med pigen og førte en guldfarvet dildo op i hendes skede og lavede samlejebevægelser med den. Men samlejet blev han ikke dømt for.

Pigen blev hos amatørfotografen indtil næste dag kl. 11, hvorefter hun gik til politiet, og så rullede sagen. Der er gået halvandet år, før den endelig kom for, blandt andet fordi den skulle en tur ind omkring statsadvokaten og vurderes.

- Han fik et års ubetinget fængsel for at have haft »andet seksuelt forhold end samleje« med pigen, fortæller senioranklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Anne Marie Fink til Sjællandske.

En del af dommen gik på blufærdighedskrænkelse, som skete, da han kom med sit klamme tilbud på bilturen.

Herudover blev han frakendt retten til at beskæftige sig med børn både i erhvervsmæssigt øjemed og i sin fritid.

- Men han ankede dommen på stedet, og så må vi jo se, hvad landsretten siger, konstaterer Anne Marie Fink.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk