19. marts 2019
Borgmester Michael Seiding Larsen, til venstre, og bygherre Anders L. Jensen afslører skiltet ud til Sankelmarksvej, der fortæller om det kommende boligbyggeri. Foto: Lene C. Egeberg
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Michael Seiding Larsen, til venstre, og bygherre Anders L. Jensen afslører skiltet ud til Sankelmarksvej, der fortæller om det kommende boligbyggeri. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er sjovere at bygge end at investere i aktier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er sjovere at bygge end at investere i aktier
Vordingborg - 16. oktober 2017 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke hverdagskost, at der bliver bygget nye huse i den centrale del af Vordingborg, for der er ikke mange egnede arealer til det.

Men lørdag blev der altså taget hul på et helt nyt projekt, da borgmester Michael Seiding Larsen (V) tog første »spadestik« til byggeriet af tre et-plans dobbelthuse på Sankelmarksvej 8b-8g.

Bag projektet står den 64-årige Anders L. Jensen og hans firma LDP Entreprise. Han beskriver sig selv som en »gammel Vordingborgdreng«, der voksede op i malermesterhjemmet i Marienbergparken i Vordingborg.

Som projektleder i M.T. Højgaard har han blandt andet har været med til at bygge Pier 2 og 3 på Korsør Havn, mens han som privatperson er bygget 14 etplanshuse i Haslev. Og interessen for byggeri er altså ikke forsvundet, selvom Anders L. Jensen nu - i teorien i hvert fald - er gået på pension.

- Jeg kunne jo også bare passivt have investeret i aktier, men intet er sikkert - og jeg synes, det er spændende at være med til at skabe nogle aktiver i Vordingborg, siger han.

Anders L. Jensen skal også være med til at bygge lejligheder på marinaen i Vordingborg, men dette og Sankelmarksvej er så også hans første projekter i den gamle hjemkommune. Men det bliver næppe det sidste:

- Det er svært at lade være. Alt det med planlægning, at optimere byggeriet og finde et rigtig godt hold til at udføre det - det er spændende, siger han, der også mener, at udviklingsmulighederne i Vordingborg er gode for tiden med de store projekter, der er undervejs, og med udflytningen af statslige arbejdspladser.

- Vi skal have bygget nogle boliger til dem, der kommer og arbejder her. 2018 bliver året for Vordingborg, og det vil jeg gerne være med til. Nu skal der noget dynamik til, siger han.

De i alt seks huse på Sankelmarksvej bliver bygget som tre lavenergi dobbelthuse på hver 110 kvadratmeter til en pris på 1.750.000 stykket.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk