6. april 2020
Den tyske kunstner Jaahnvi -Judith Hildebrandt - har stået for udsmykningen af Domen indvendig, og intet er tilfældigt. Farver og motiver er gennemtænkte, så de bedst muligt inspirerer til harmoni, glæde og meditation.
gallery icon

Se billedserie

Den tyske kunstner Jaahnvi -Judith Hildebrandt - har stået for udsmykningen af Domen indvendig, og intet er tilfældigt. Farver og motiver er gennemtænkte, så de bedst muligt inspirerer til harmoni, glæde og meditation.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er bestemt nemmere at bygge en firkant

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er bestemt nemmere at bygge en firkant
Vordingborg - 10. februar 2020 kl. 05:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glade gæster myldrede til fra morgenstunden, da Anahata Yoga Center på Rytsebækvej ved Hjelm i weekenden inviterede til indvielse af kuppelbyggeriet Domen, som ægteparret og indehaverne af yogacentret, Camilla og Kåre Netterstrøm står bag.

Byggeriet med sine bløde, afrundede former, er særligt velegnet til at finde ro og afslapning under yoga og meditation, og det har vakt en del opmærksomhed, siden parret gik i gang med projektet, der er en større model af et tilsvarende bygningsværk på Færøerne.

- Folk ringer fra udlandet og spørger, om de må komme og se vores dome, siger Camilla Netterstrøm.

Indvielsen lørdag var det sidste punktum, der blev sat af parret, som er yderst tilfredse med resultatet.

- Vi synes, det er blevet supergodt. Det lever så godt op til formålet, siger Kåre Netterstrøm, mens Camilla Netterstrøm tilføjer:

- Det går op i en højere enhed.

Mens yoga gennem årene er blevet hverdagseje, har parret haft en speficik tanke bag byggeriet af Domen:

- Udover det rent fysiske ved yoga, som er velkendt og findes overalt, vil vi gerne præsentere de dele fra yogatradtionen, som indeholder sang, musik, meditation, kunst og hele det filosofiske og spirituelle aspekt. Og så er omgivelserne jo perfekte til det. Det med at ligge et så naturskønt sted kalder på fordybelse, siger parret.

Selvom omgivelserne »i princippet« ikke er altafgørende i yoga, betyder det alligevel noget sammenlignet med, hvis man dyrkede det i en almindelig

Byggeriet har dog ikke været uden udfordringer.

- Det er bestemt nemmere at bygge en firkant, griner Camilla Netterstrøm.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk