25. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Om at lytte og at lede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Om at lytte og at lede
Vordingborg - 12. oktober 2021 kl. 09:45

Feriefabrikken Hjelm Bugt stjal billedet til vælgermødet i Hjelm Forsamlingshus. For få tilbud til unge - var et af de emner, der druknede i debatten. Men tingene hænger jo sammen. Man kan satse på de små skridt og kalde det "organisk vækst", men hvis Møn skal være en ø, hvor der sker så lidt som muligt, så flygter de unge til steder med en fremtid. Godt for dem.

Politikerne lytter ikke, hedder det, men der er vel ingen, som ikke ved, hvad der er sagt om "Feriefabrikken", Vordingborg Havn og biogasanlægget i Køng.

Politiske ledere er dem, der kender forskellen på at lytte og at løbe efter en folkestemning. Politikernes dilemma er, at de har ansvaret for helheden. Det er let nok at samle underskrifter i et lokalområde, specielt når stadigt færre vil have udvikling og flere vil have stilstand. Det er til gengæld svært at komme til staten med hatten i hånden og bede om større bloktilskud og puljer til særligt vanskeligt stillede kommuner, hvis man lige har sagt nej til milliardinvesteringer.

Der bliver noget Dovne Robert over det; "Nu får du chancen for at klare dig selv" - "Nej, ellers tak, jeg vil hellere gå på støtten!". Det er let nok at sige: "Nej, nej og atter Nej". Det kræver meget mere at udstikke en retning, lægge en plan og føre den ud i livet.

(forkortet, red.)
Carsten Nøhr Larsen (R)

Kandidat KV21
Hovvejen 12
Kalvehave

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk