17. januar 2019
Formanden for social og psykiatriudvalget, Jesper Berring-Poulsen (S), har gjort et stort stykke arbejde for at informere udsatte om muligheden for at komme med i det ny Udsatteråd. Foto: Claus Vilhelmsen
Formanden for social og psykiatriudvalget, Jesper Berring-Poulsen (S), har gjort et stort stykke arbejde for at informere udsatte om muligheden for at komme med i det ny Udsatteråd. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De seks medlemmer til nyt Udsatteråd er udpeget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De seks medlemmer til nyt Udsatteråd er udpeget
Vordingborg - 09. august 2018 kl. 17:44
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idéen om et Udsatterråd er gammel, men alligevel er de første gang, det bliver en realitet i Vordingborg Kommune.

Tirsdag blev seks medlemmer udpeget af de 19 kvalificerede kandidater, der havde meldt sig, skriver Sjællandske.

Formålet med Udsatterådet er at give et talerør til de borgergrupper, som kan have udfordringer med at blive hørt. Målgruppen er hjemløse, sindslidende, kriminelle, misbrugere, prostituerede, ensomme, økonomisk udsatte og personer med sjælden tilknytning til arbejdsmarkedet.

- Det var et ønske i vores konstitueringsaftale, at vi ville have et Udsatteråd i Vordingborg Kommune, og jeg er derfor glad for, at det nu er lykkedes, da det er meget vigtigt for mig, at de udsatte får mulighed for at blive hørt, siger formand for Social og psykiatriudvalget Jesper Berring-Poulsen (S).

De seks medlemmer er Helle Buch, Jørgen Hansen, Sandar Zafnes, Claus H. Kjer (Skipper), Hanne Hindborg Larsen og Jonna Mørup.

Udover disse seks bliver der to politikere og to embedsmænd fra forvaltningen i rådet.

Politikerne er Jesper Berring-Poulsen og Marie Hansen (DF). Den ene embedsmand er rådets sekretær Sofie Kathrine Bak Ingersen, mens den anden ikke er udpeget endnu.

Det skriver Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk