16. juli 2020
4-årige Bertil var blandt de mange børn, der sammen med forældre og bedsteforældre trodsede vejrguderne og besøgte brandvæsnet på Slotstorvet. Her prøver han kræfter med vandsprøjten,.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

4-årige Bertil var blandt de mange børn, der sammen med forældre og bedsteforældre trodsede vejrguderne og besøgte brandvæsnet på Slotstorvet. Her prøver han kræfter med vandsprøjten,.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De blå blink trodsede vejrguderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De blå blink trodsede vejrguderne
Vordingborg - 16. oktober 2019 kl. 17:48
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havde der været brand på Slotstorvet onsdag middag, så havde brandvæsnet næppe selv haft brug for at tage deres udstyr i brug.

Vejrguderne sørgede nemlig selv for rigeligt med vand fra oven.

Alligevel var brandmændene mødt talstærkt op med alskens vogne og udstyr, så Slotstorvet blev badet i blå blink.

Det »strålende« vejr så heller ikke ud til at have afholdt børnefamilierne fra at lægge vejen forbi torvet. Børnene fik rig lejlighed til at undersøge brandbiler, prøve kræfter med brandslangen og få en tur højt op i luften med brandvæsnets redningslift.

Lagt i håndjern
Det er efterhånden blevet en tradition med brandvæsnets besøg på Slotstorvet. I år sørgede politiet dog for ekstra blå blink på torvet. To betjente fortalte lystigt om ordensmagtens arbejde. Børnene kunne både prøve at holde en politistang og føle, hvordan det var at have håndjern på.

»Blå blink«-arrangementet var en del af efterårsferie-aktiviteterne i Vordingborg. Torsdag fortsætter man med en magisk troldmandskole i Harry Potter-universet og fredag står den på Horror Run, når zombier slippes løs i Algade. Se mere på www.bycentrum.com eller facebook.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk