4. juni 2020
Sådan ser Lindholm ud, når man anløber havnen. Den forreste bygning bliver brugt til forskning i mund - og klovsyge, og der er stald på første sal.
Sådan ser Lindholm ud, når man anløber havnen. Den forreste bygning bliver brugt til forskning i mund - og klovsyge, og der er stald på første sal.
Foto: Kristine Amalie Linnet
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DTU beslutning bekymrer i folketinget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DTU beslutning bekymrer i folketinget
Vordingborg - 11. februar 2012 kl. 06:00
Af Søren Schaadt Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Vordingborg Kommune kæmper med næb og klør for at få undgå, at Danmarks Tekniske Universitets (DTUs) afdeling på Lindholm bliver lukket ned, delt op og flyttet til København og Tyskland. Derfor sendte kommunen en delegation til Christiansborg, for at forklare landspolitikerne problematikken i dette.
arrow Læs også: DTU Lindholm kan reddes fra politisk side

- Vi tog derop, fordi vi troede, at vi kunne påvirke politikerne på Christiansborg, lyder det fra kommunalrådsmedlem, Knud Larsen (V), som var med på borgen. Han var dog ikke helt tilfreds med, hvad delegationen fik ud af turen, hvor de blandt andet snakkede med videnskabsministeren og en række folketingsmedlemmer, som udtrykte bekymring. Blandt andet for, at sygdomsberedskabet indenfor kvægsygdomme, som DTU på Lindholm er en del af, skal blive svækket. Bekymringen fra folketingspolitikerne delte sig over to punkter:

- Det ene er i forhold til beredskabet, og det andet er konsekvensen, det vil have for lokalområdet. Det er de ting, der vækker bekymring, forklarer det lokale folketingsmedlem Meta Fuglsang (SF).
arrow DTU Lindholm lukker endegyldigt
24. april 2012 kl. 05:13 Opdateret: kl. 11:08
arrow Lindholm for dyr i drift
21. januar 2012 kl. 06:17 Opdateret: kl. 08:53
arrow Dagene er talte for DTU-Lindholm
19. januar 2012 kl. 10:31 Opdateret: kl. 10:45
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk