17. april 2021
Hos DGI Storstrømmen vil man nu hylde de ildsjæle, der har holdt gang i foreningslivet på trods af aflyste stævner og forsamlingsforbud. Arkivfoto: Poul Poulsen
Hos DGI Storstrømmen vil man nu hylde de ildsjæle, der har holdt gang i foreningslivet på trods af aflyste stævner og forsamlingsforbud. Arkivfoto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DGI vil hylde de frivillige der har holdt flammen tændt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DGI vil hylde de frivillige der har holdt flammen tændt
Vordingborg - 25. februar 2021 kl. 12:26

Det seneste år har været krævende for det danske samfund - og dermed også foreningslivet. Et foreningsliv, der har måttet indrette sig efter nye restriktioner, anbefalinger og begrænsninger for at holde danskerne i gang med motion og fællesskab.

Men det er lykkedes. Ikke mindst på grund af de mange frivillige, der har været kreative og arbejdsomme i bestræbelserne på ikke at lade foreningslivet gå i stå.

Det mener man i hvert fald hos DGI Storstrømmen, der nu går sammen med sportsbutikken Intersport for at hylde de mange frivillige, der har gjort en forskel.

Hyldesten har mange former - den mest synlige er Super-Gejst-Spreder-Prisen. En pris, der deles ud i DGI Storstrømmen og de 12 andre landsdele i DGI. Prisen gives til en frivillig, eller en gruppe af frivillige, der har gjort en særlig stor indsats i sin forening for at holde gejsten oppe i den hårde tid med corona. Det synlige bevis på prisen er en pokal og et gavekort på 5000 kroner til Intersport.

- Vi ved, at der er rigtig mange frivillige i vores landsdel, der har stået på hovedet for, imod alle odds, at holde foreningslivet i gang og sikre, at det også er der, når vi vender tilbage efter corona-epidemien. Det er vigtigt at anerkende den indsats, fortæller Henrik Holmer, bestyrelsesformand i DGI Storstrømmen.

Charlotte Bach Thomassen, DGI's landsformand, ser frem til, at de forskellige tiltag i hyldest-samarbejdet med Intersport lægger fra land.

- Coronakrisen har tydeligt understreget, at vi ikke må tage foreningens frivillige for givet. De bærer vores lokale foreningsliv i hverdagen til gavn for os alle. Frivillige i idrætsforeningerne sikrer afgørende fællesskaber blandt børn, unge og voksne. Aktive fællesskaber, der bidrager til social, mental og fysisk sundhed, lyder det fra Charlotte Bach Thomassen.

Hos Intersport er bestyrelsesformand Peter Bedsted også glad for samarbejdet omkring hyldesten til de frivillige i idrætten.

- Det er frivillige, der samler os i aktive fællesskaber og laver gode idrætstilbud til børn, voksne og ældre. De er ildsjæle og rollemodeller i alle aldre og de har stor betydning for mange mennesker. Vi vil i Intersport gerne hylde de frivillige for deres kæmpe indsats i foreningslivet i hele landet. Af hjertet tak, fortsætter Peter Bedsted.

Udover Super-Gejst-Spreder-Prisen kommer hyldesten også til at indeholde andre dele. Blandt andet er DGI i gang med at samle takkehilsener til alle de frivillige i form af videoer.

På hjemmesiden www.dgi.dk/enforholdet kan man indstille en kandidat til prisen og være med til at lave en takkehilsen.

la-c

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk