2. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelstier kortes af - lokalråd er bekymret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelstier kortes af - lokalråd er bekymret
Vordingborg - 06. november 2019 kl. 06:01
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver ikke råd til cykelsti hele vejen mellem Bårse og Køng. Det vil koste cirka 32 millioner kroner, og så mange penge har kommunen ikke. Desuden er Lundbyvej snæver, og der ligger huse, som givet fald ville skulle eksproprieres. Derfor sender kommunen nu udvalgte strækninger uden for byerne i udbud.

At strækningen mellem Køng og den eksisterende cykelsti kan ende med at ryge i svinget, bekymrer ifølge Daniel Irvold (K) lokalrådet i Lundby.

- Det er en vigtig strækning, fordi det er mellem Køng, Kostræde Banker og Lundby, at der flest cyklister, det er skolevej og vejen til idrætsfaciliteter, sagde Daniel Irvold på seneste kommunalbestyrelsesmøde.

Der skal være cykelsti mellem Bårse og Køng, fordi et flertal i kommunalbestyrelsen har besluttet, at der skal være et biogasanlæg ved Køng Mose. Venstre er ikke en del af aftalen.

Udbuddet omfatter enkeltrettede cykelstier i begge sider af vejen på delstrækninger mellem Bårse og Gl. Lundby (budgetteret til 15 millioner kroner), en deltrækning fra Gl. Lundby og Lundby, en delstrækning fra Køng og den eksisterende cykelsti og endelige en delstrækning fra den eksisterende cykelsti til jernbanebroen.

De tre sidstnævnte strækninger skal indgå i udbuddet som optioner.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk