4. juli 2020
#1041349
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Clairvoyante hjælper med at lede efter Bettina Olsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Clairvoyante hjælper med at lede efter Bettina Olsen
Opdateret 24. november 2017 kl. 07:56
Vordingborg - 24. november 2017 kl. 07:36
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Heller ikke torsdagen gav nogen nye gennembrud i sagen om den forsvundne Bettina Olsen fra Møn, selvom et konstant stigende antal mønboerne efterhånden har meldt sig frivilligt til at lede efter hende.

arrow Læs også: 12 år og udvisning for drab

En 27-årig mand har siddet varetægtsfængslet siden søndag, sigtet for drab på den 34-årige kvinde, men nogen spor efter kvinden selv har man altså endnu ikke fundet - i hvert fald ikke så politiet har meldt ud om det.

Bettina Olsens fætter, Brian Arnsfeldt Hansen, der er familiens kontaktperson i sagen, var torsdag på Vestmøn sammen med et optagehold fra krimi-programmet Station 2, og imens blev andre dele af Møn og Bogø gennemsøgt af de mange frivillige.

- Det er helt utroligt, så mange folk, der har meldt sig. Det er rigtig fedt, at der er så mange, der vil hjælpe, siger Brian Arnsfeldt Hansen.

Torsdag tog eftersøgningen også nye metoder i brug, idet der nu er flere clairvoyante, der forsøger at »spore sig ind« på Bettina Olsen. Det sker med samtykke fra familien, der gerne afprøver alle muligheder.

- Det er sådan set ikke noget, jeg selv tror på, men på den anden side tænker jeg, at deres idéer til, hvor vi skal lede, kan være lige så gode som mine egne idéer, siger Brian Arnsfeldt Hansen, der sidst på eftermiddagen og efter tip fra en af de clairvoyante derfor blandt andet søgte i området omkring Sukkerfabrikken i Stege - dog uden resultat.

Brian Hansen havde på det tidspunkt ikke fuldt overblik over, hvordan fredagens indsats vil blive planlagt, men opfordrer folk til fortsat at følge med på Mønsiden på Facebook og skrive direkte til ham med opdaterede oplysninger om steder, man har ledt.

arrow Bettina Olsen sag: 29-årig dømt skyldig i drab
22. august 2019 kl. 16:07 Opdateret: kl. 20:59
arrow Statsobducent såede tvivl om forklaring
19. august 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:01
arrow Drabet på Bettina: Anspændt stemning i retten
09. august 2019 kl. 14:59 Opdateret: kl. 15:02
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk