17. juni 2019
Eleverne fra ZBCs innovationsklasse var glade for at komme væk fra de vante rammer. Her er det forrest Justina Nygaard-Petersen fra Præstø, der er meget imponeret over den nye café.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Eleverne fra ZBCs innovationsklasse var glade for at komme væk fra de vante rammer. Her er det forrest Justina Nygaard-Petersen fra Præstø, der er meget imponeret over den nye café.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campuscaféen er også et klasselokale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campuscaféen er også et klasselokale
Vordingborg - 16. januar 2019 kl. 10:56
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med åbningstider fra 14 til 16 mandag til tirsdag er den nye Campuscafés primære formål at være et mødested efter skole på kryds og tværs af byens uddannelser.

Men stedet skal også kunne bruges aktivt i løbet af skoledagen, og tirsdag var Klaus Lindegaard fra ZBC den første, der tog caféen i brug som klasseværelse.

Det var hans innovationshold, der i sin tid kom på idéen med en café i stationsbygningen, og derfor var det også passende, at hans nye innovationshold blev blandt de første besøgende.

- Det er blevet en fantastisk sted, og det giver god mening at bruge det til at skabe variation i undervisningen, forklarer Klaus Lindegaard, der håber at byens andre skoler også vil benytte sig af chancen for at rykke undervisningen ud af de vante rammer. Hver uddannelse har fået en nøgle til stedet og kan booke lokalerne online.

- At flytte i nye rammer skaber nye tanker, og så er det jo også en måde at få introduceret eleverne til stedet, tilføjer han.

Blandt eleverne fra innovationsholdet var der tirsdag også stor ros til det nye sted.

- Jeg synes, det er blevet et rigtig flot resultat, og det er fedt at komme lidt væk klasselokalet og de faste rammer. Der er en anden stemning her, forklarer Justina Nygaard-Petersen.

- Det er et spændende sted. Det er pænt, men der skal nok nogle flere dekorationer og malerier på væggene, tilføjer Tirza Ølting, der bor på Møn og derfor er usikker på, hvor meget hun kommer til at besøge stedet.

- Jeg har næsten en time hjem, og så er eftermiddagen hurtig gået, forklarer hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk