19. januar 2019
Gammel dansk kunst hænger der ikke meget af på væggene hos Café V?Sit, men Flemming Pihl og Mette Bjerg Stæger glæder sig til at kombinere Hotel Møens nostalgiske atmosfære med mere moderne elementer fra caféen, når de fusionerer de to steder.
gallery icon

Se billedserie

Gammel dansk kunst hænger der ikke meget af på væggene hos Café V?Sit, men Flemming Pihl og Mette Bjerg Stæger glæder sig til at kombinere Hotel Møens nostalgiske atmosfære med mere moderne elementer fra caféen, når de fusionerer de to steder.
Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café-par tager over på Hotel Møen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Café-par tager over på Hotel Møen
Vordingborg - 12. juni 2018 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Steges mest historiske restauration får inden udgangen af denne måned igen nyt liv, når Hotel Møen genåbner med nye forpagtere. Det bliver Flemming Pihl og Mette Bjerg Stæger fra Café V'Sit i Stege, der overtager forpagterrollen, som har stået ledig, siden Karina Foss sagde farvel til hotellet ved årsskiftet.

Dermed får café-parret også sat et endeligt men noget uventet punktum for den langtrukne konflikt om Café V'sit og det manglende handicaptoilet, som ellers blev afsluttet tidligere i år, da kommunen og caféen endelig fik forhandlet sig frem til en løsning med en delvis dispensation fra handicapkravet.

Det er imidlertid ikke primært sagen om Café V'Sit, der har fået parret til at kigge et par numre længere ned ad Storegade, men derimod ønsket om at få mange flere kvadratmeter at gøre godt med i et koncept, der fremover skal kombinere miljøet fra både caféen og Hotel Møen.

- Vi er vokset ud af pladsen her på caféen, hvor vi har en kæmpe udfordring med større selskaber og catering, siger Flemming Pihl.

Det var ham, der fik idéen til at kontakte Hotel Møens ejer, Fonden Møens Bygningsfornyelse, og efter flere møder parterne imellem faldt aftalen så på plads.

- Vi er faldet for den hygge og alt det, Flemming og Mette har skabt med Café V'Sit, og vi kunne jo se, de var kommet i en forfærdelig pladsnød, siger fondens formand, Karsten Sørensen, med et glimt i øjet.

Med overtagelsen af Hotel Møen lukker Flemming Pihl og Mette Bjerg Stæger Café V'Sit i Storegade 17, men det bliver kun for en meget kort bemærkning. Det sker nemlig først i det øjeblik, caféparret er klar til at genåbne hotellet, nu under navnet »Hotel Møen - Café V'Sit« med undertitlen »Restaurant og café«.

Dette forventes at ske i tide til årets første tirsdagsmarked den 26. juni, eller i værste fald senest inden månedens udgang.

- Vi fusionerer, både med indretningen og madlavningen. Det bliver et mix af det, der var engang og det nye, vi tager med os, siger Mette Bjerg Stæger.

to.

Læs mere i Sjællandske tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk