6. april 2020
Der bliver en fysisk kontakt, når byrødderne i Vordingborg Kommune onsdag holder kommunalbestyrelsesmøde. Det kommer nemlig til at foregå digitalt. Foto: J.C. Borre Larsen
Der bliver en fysisk kontakt, når byrødderne i Vordingborg Kommune onsdag holder kommunalbestyrelsesmøde. Det kommer nemlig til at foregå digitalt. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådsmøde kommer til at foregå digitalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådsmøde kommer til at foregå digitalt
Vordingborg - 23. marts 2020 kl. 19:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var lagt op til, at politikerne skulle samles til kommunalbestyrelsesmøde onsdag 25. marts i byrådssalen i Vordingborg.

For at minimere risikoen for coronasmitte var det i spil, at det kun var parti-ordførerne som skulle opholde sig i selve byrådssalen, mens de andre medlemmer skulle sidde spredt rundtomkring på rådhuset. Men det bliver ikke til noget, for mødet kommer til at foregå digitalt. Det oplyser borgmester Mikael Smed(S).

- Det er en ny bekendtgørelse som giver os mulighed for at afvikle mødet digitalt, så det gør vi, siger Mikael Smed.

Det kommer formentlig til at foregå på den måde, at det kun er borgmesteren og kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune, som befinder sig i byrådssalen.

De andre kommunalbestyrelsesmedlemmer kan på deres egen skærm se borgmesteren, og de får muligheden for at trykke sig ind, når de har kommentarer eller spørgsmål til punkterne på dagsordenen.

Det er borgmesterens håb, at kommunalbestyrelsesmødet kan følges direkte på web-tv. Alternativt optager man mødet for senere at lægge det ud på kommunens hjemmeside.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk