22. april 2019
Poul Rasmussen fra Vordingborg fortsætter som brugsuddeler trods formandsposten i Domea.dk.  Privatfoto
Poul Rasmussen fra Vordingborg fortsætter som brugsuddeler trods formandsposten i Domea.dk. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsuddeler ny formand i millionvirksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsuddeler ny formand i millionvirksomhed
Vordingborg - 13. december 2017 kl. 20:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Poul Rasmussen, 58 år, skal stå i spidsen for Domea.dk, som administrerer flere end 50.000 boliger og i 2016 nåede en årsomsætning på 138 millioner, skriver Sjællandske torsdag.

Poul Rasmussen, der bor i Kirsebærplantagen, Vordingborg, blev valgt på et ekstraordinært repræsentantskabsmøde uden modkandidat , men han er heller ikke ukendt med arbejdet, idet han siden maj 2016 har været organisationens næstformand.

- På den måde bliver forskellen ikke så stor for mig. Som næstformand deltog jeg også i alle møder og var inde over beslutningsprocessen, siger Poul Rasmussen, der beholder sit job som uddeler i Dagli'Brugsen i Holeby.

- Vi betragter det som et bierhverv, så jeg fortsætter med at bruge tid på det på min ugentlige fridag og nogle aftener i løbet af ugen, siger Poul Rasmussen, der skønner tidsforbruget til at ligge på 15-20 timer om ugen, men meget svingende.

140 ansatte
Domea.dk er et rent administrationsselskab, som blandt andet styrer udlejning og drift for cirka 100 almene boligselskaber i Danmark. Virksomheden styrer i nogle tilfælde også nybyggerier for boligselskaber. Domea.dk har 140 ansatte, og i de lokale servicecentre under organisationen er der andre 560 ansatte.

Poul Rasmussen er også næstformand i Boligselskabet Domea Vordingborg, som består af fire afdelinger, Strandgården på Havnevej/Strandgade, Kirsebærhaven, hvor han selv bor, Troldeparken og Havnefronten ved Sydhavnen, som er den nyeste.

php

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk