21. november 2018
Broen står færdig, så nu mangler bare  den sidste asfalt. Her ses den nye vej fra broen ned mod Valdemarsgade. Til højre i billedet ses den kommende sidevej ned til stationen.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Broen står færdig, så nu mangler bare den sidste asfalt. Her ses den nye vej fra broen ned mod Valdemarsgade. Til højre i billedet ses den kommende sidevej ned til stationen.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bro åbner med taler og pølser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bro åbner med taler og pølser
Vordingborg - 22. januar 2018 kl. 19:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der arbejdes på højtryk for at blive klar til indvielsen af den nye bro over jernbanen i Vordingborg, som fredag skal indvies med snoreklip, festtaler og røde pølser, skriver Sjællandske tirsdag.

Senest er asfalten blevet lagt ud på strækningen fra Valdemarsgade til broen, så nu mangler blot asfalten på vestsiden af jernbanen og på strækningen langs det tidligere diskotek Prinsen ned til stationsområdet.

Dermed er det historiske bro-projekt så godt som i hus. Det er Banedanmark og Vordingborg Kommune, der er i fællesskab står bag projektet, som tog sin begyndelse i 2013, da Banedanmark informerede kommunen om planerne for at hæve den gamle bro ved stationen.

Kommunen greb hurtigt mulighed for at få realiseret drømmen om en bedre indfaldsvej til byen. Kommunen har i årtier gået med tankerne om at føre trafikken fra Næstvedvej direkte over i Valdemarsgade, men først da Banedanmark meldte sig på banen blev det realistisk økonomisk at føre projektet ud i verdenen.

De mange års venten er slut, når Banedanmark og Vordingborg Kommune inviterer til fælles åbningsfest på fredag klokken 11.

Borgmester Mikael Smed (S) vil indlede med en tale, og efterfølgende vil projektdirektør Klaus Studstrup Jørgensen fra Banedanmark fortælle om arbejdet.

Cirka klokken 11.20 vil Mikael Smed klippe den røde snor ude midt på den nye bro og derefter sættes trafikken i gang over Næstvedvej igen.

Efterfølgende er der åbent i pølsevognen, og man kan få en snak med nogle af dem, der har været med til at bygge den nye bro og vejen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk