12. april 2021
thumbnail_IMG_20210316_210424
gallery icon

Se billedserie

Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brand forsinker nedrivning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brand forsinker nedrivning
Vordingborg - 28. marts 2021 kl. 17:51
Af Lars Christensen

Alt var egentlig klappet og klart. Tirsdag i sidste uge skulle nedrivningsfirmaet gå i gang med den længe ventede nedrivning af de tomme huse på Algade 4 og 6, men nu er nedrivningen blevet udskudt.

arrow Læs også: Politiet er jævnligt forbi brændt hus

Årsagen til forsinkelsen skal findes i den brand, der ugen forinden opstod på førstesalen i det hus, der tidligere rummede fastfoodrestauranten Hugos Grill & Pizzabar.

- Vi har meldt det til forsikringen, fordi der er mistanke om, at den er påsat. Politiet har undersøgt bygningen, men de har frigivet den nu, forklarer Lene Gertsen, der er projektchef hos Lejerbo.

Boligselskabet har længe haft planer om at bygge 46 nye lejligheder på hjørnet af Algade og Marienbergvej, og den plan vil der ikke blive ændret på.

- Men vi bliver nødt til at ændre i måden husene skal rives ned på. Vi skal være obs på at undgå eventuelle miljøkonsekvenser af soden, men vores nedrivningsfirma er i en god dialog med kommunen om, hvordan vi bedst gør det, forklarer Lene Gertsen.

Nedrivningen bliver ikke gjort mindre besværlig af det bevaringsværdige træ på hjørnet af Marienbergvej. Her er det planen, at træet skal indhegnes under nedrivningen, så man undgår at beskadige det. Også den historiske logebygning ved siden af de tomme huse skal der tages særligt hensyn til under nedrivningen, forklarer Lene Gertsen.

Hun håber på, at man kan komme i gang med nedrivningen i midten af april og at man forsinkelsen kan blive indhentet, så det ikke rykker den samlede tidsplan. Planen er, at de 46 nye lejligheder skal stå færdige til marts 2023.

Lokalpolitiet i Vordingborg har nu overtaget efterforskning af branden. Politiet hører gerne fra folk, der måtte ligge inde med oplysninger om, hvem der kan have været i huset.

arrow Video og billeder: Voldsom brand i hus
16. marts 2021 kl. 20:51 Opdateret: kl. 21:27
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk