19. april 2019
Årets deltagere stævner ud. Desværre blev fangsten kun beskeden. Foto: Elo Dahl Mortensen
gallery icon

Se billedserie

Årets deltagere stævner ud. Desværre blev fangsten kun beskeden. Foto: Elo Dahl Mortensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brakvandscup blev måske den sidste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brakvandscup blev måske den sidste
Vordingborg - 08. oktober 2018 kl. 07:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Færre deltagere og færre gedder. Det blev resultatet af Dansk Brakvands Cup 2018 arrangeret af Møn Trolling. Knap 200 deltagere stævnede ud. Det kan få konsekvenser.

- Vi har jo stadig alle udgifterne, så når der ikke er deltagere nok, giver det et bragende underskud. Det er ikke op til mig at bestemme, men jeg er ikke sikker på, at vi fortsætter til næste år. Hvis ikke geddefiskeriet bliver bedre, stopper Dansk Brakvands Cup i nogle år, siger Helmuth Johansen fra Møn Trolling.

Selvom der var langt mellem gedderne i år, lykkedes det Pieter Vroman fra Belgien at hive trofæet hjem med en gedde på 107 centimeter. Danmarksmester blev Peter Stick fra København, mens prisen for største aborre gik til Peter Jessen for et fisk på blot 33 centimeter. Det var den eneste aborre, der blev fanget. Præmie: En bådtrailer til 8000 kroner.

- Sidste år havde vi præmier for i alt 300.000 kroner. Vi måtte melde udsolgt efter to timer, og både computer og server brød sammen. Præmiesummen i år har jeg ikke regnet på. Men der er flotte præmier hele vejen igennem, siger Helmuth Johansen.

Klubben giver selv kontantpræmierne, men ellers er det mest sponsorater. Største gedde i år udløste en søkortplotter til 30.000 kroner. Andenpræmien gik til Jan Fahlgren fra København, mens tredjepræmien gik til Christian Skotte fra Hårbølle. De får hver en søkortplotter til henholdsvis 13.000 og 8000 kroner. Teamkonkurrencen blev vundet af Mikkel Troelsen og Finn Sloth Skjødt. De får en kontantpræmie på 15.000 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk