24. januar 2021
Borgmester Mikael Smed var på scenen under sidste års Vordingborg Festuge. Manden i den gule jakke er fesuge-formand Leif Udengaard.  Foto: Nina Lise
Borgmester Mikael Smed var på scenen under sidste års Vordingborg Festuge. Manden i den gule jakke er fesuge-formand Leif Udengaard. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester vil hjælpe foreninger bag aflyste events

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester vil hjælpe foreninger bag aflyste events
Vordingborg - 07. april 2020 kl. 14:11

Vordingborg Kommunes borgmester, Mikael Smed (S), vil have undersøgt mulighederne, for hvordan politikerne kan støtte de events og festivaler, som på grund af corona-restriktionerne ikke må gennemføres i de næste måneder.

Det gælder blandt andet kommunens fire »signaturevents«, som er Vordingborg Festuge, South Coast Ultra, Folkemødet på Møn og Fransk Forår i Præstø.

De har sammen med andre events fået tilskud fra Vordingborg Kommunes Udviklings- og markedsføringspulje. Som følge af aflysningerne vil arrangørerne derfor blive inviteret til et møde med kommunen lige efter påske:

- Coronakrisen har bragt arrangørerne i en ekstraordinær vanskelig situation, som vi som kommune selvfølgelig gerne vil forsøge at hjælpe dem med at komme igennem. Det er derfor oplagt, at vi hurtigst muligt sætter os sammen, så de kan uddybe deres situation, og vi kan kigge på mulighederne, siger Mikael Smed.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk