24. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester om trussel: Uigennemtænkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester om trussel: Uigennemtænkt
Vordingborg - 13. januar 2021 kl. 17:46
Af J.C. Borre Larsen

Kultur, Idræt og Fritidsudvalgets beslutning om et teaterhus i Medborgerhuset fik Klaus Miller fra støttegruppen bag Kirkeskovens Egnshus til omgående at skrive til borgmester Mikael Smed (S). Her truer han med at anmelde kommunen til politiet, fordi han mener, at udvalgsformand Thorbjørn Kolbo (S) er inhabil, fordi han sidder i egnsteatret Cantabile 2's bestyrelse. Mikael Smed tager truslen om en anmeldelse med sindsro.

- Jeg frygter ikke resultatet af en politi-anmeldelse. Det virker ikke gennemtænkt. Bare fordi man ikke får sin vilje, siger Mikael Smed om Klaus Millers opførsel.

Borgmesteren afviser, at Thorbjørn Kolbo er inhabil.

- Forvaltningen har undersøgt, om Thorbjørn Kolbo er inhabil. Det er han ikke. Han er udpeget af kommunalbestyrelsen til at sidde Cantabiles 2's bestyrelse og ikke som privatperson. Han har ingen private interesser, fastslår Mikael Smed, der glæder sig til at Teaterhuset Vordingborg flytter ind Medborgerhuset.

- Der er ikke tale om dilettanter, men professionelle kunstnere, som kan få huset til at vokse. Det er der arbejdspladser i, lyder vurderingen fra Mikael Smed.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk